A honlapunkon az árukatalógusban szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak. Ezen sajnos változtatni nem tudunk. A honlap többi rovata megfelelően működik. Levelet csak az info@modellkit.hu címen tudunk fogadni. A honlap - árukatalógusból történő megrendelés és az üzenet - rovatát kérjük ne használja, azt mi nem látjuk. Valós információt a fő oldal Hirek - Árubeérkezések rovatban találnak. Megértésüket köszönjük !
Áruválasztékunk
Ajánlatunkból
 Állomási térvilágítás, rácsos oszlopon, LED világítással
 Eisenbahn Österreich 2009 decemberi száma
 DB 3-részes önürítős tehervagon-készlet
 Eisenbahn Journal 2009 márciusi száma
 MÁV négytengelyes EC gyorsvonati személyvagon (CAF), 1.osztály
 Roco Line sinrendszer: G4 egyenes merev sínmező, négyszeres alapmező
 Schienenverkehr Actuell 2009 júniusi száma
 Állomási faoszlopos lámpa
 Tillig H0 Elite sínrendszer: Sínszál, barnított, 2,1mm/1m hosszú
 Roco kenőolaj
Keresés
Rendelés végösszege
 A kosár jelenleg üres - nincs rendelendő termék
Bejelentkezés
Felhasználó név
Jelszó
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
A katalógus utolsó módosítása:
2018. Április 24. 23:19
Termékek online:  2389
Verzió: 2.2.0c
Oldalaink megtekintésére az alábbi böngészőket javasoljuk. A képekre kattintva a termékek letölthetők.
Mozilla Firefox
 
Cégünkről

Társaságunk 1991-ben alakult, előző cégünk hagyományainak folytatásaként.  A MODELL KIT 1001 Kft. magánszemélyek vállalkozása elsősorban a minőségi vasútmodellek importjával  és  kereskedelmével foglalkozik.

A hazai piac adottságaiból fakadóan fő profilunk a kétsínes egyenáramú rendszerek árusítása. Modellvasútból és kiegészítőkből a kínálatunk H0, TT és N méretarányban a leggazdagabb, de más méretarányokban, mint a Z, H0e, H0m is vállalunk konkrét megbízást modellek és kiegészítők beszerzésére.

 Célunknak megfelelően mi voltunk az első importőre a Roco, Brawa, RailTop  modelleknek, a mai napig kiemelt forgalmazói a Viessmann világítástechnikai eszközöknek, hivatalos importőrei vagyunk a kiváló digitális eszközök gyártóinak, a Lenz és ESU cégeknek.  Mindezen gyártók mellett  árusítjuk a Trix H0 és N, a Marklin H0 (egyenáramú cserekerekekkel), Fleischmann H0 és N, valamint Tillig TT és H0 modelljeit  illetve a Weinert különféle modell kiegészítőit is. Természetesen nem hiányozhat a kínálatunkból az Auhagen, Heki, Noch, Busch, Faller, Kibri, Vollmer, Preiser cégek termékei sem, amelyek nélkül igazán nehéz lenne a valóságot a modellező kicsinyített világába varázsolni. Így kerül üzletünkbe a Herpa, a Brekina, a Rietze, illetve a Minis N,TT, H0 méretű autómodelljei.Új termékek értékesítése mellett alkatrész forgalmazással is foglalkozunk elsősorban a Roco modellek (motorok, áramszedők, hajtások stb.) alkatrészei köréből.

A kezdetektől fogva igyekeztünk magyar, vagy magyar vonatkozású modellek beszerzésére, illetve azok készítésére. Eddig közel 150 féle magyar mozdonyt, személy és tehervagont gyártattunk le cégünk részére, vagy készítettünk el magunk valamilyen más alapmodellből.  Ezek az MK (Magyar Kisszéria) sorozat, egyedileg számozott darabjai voltak elsősorban H0 méretben, de készült néhány változat TT és N méretarányban is. Ma már eljutottunk oda, hogy nem csak átfestjük és feliratozzuk a modelleket, hanem egyes darabjaink 30-65 %-ban saját készítésű, réz alapanyagú alkatrészekkel finomított modellek, vagy műanyagból, illetve rézből épített modellek. A gyártó team által kínálatunkba kerülő modellek egytől egyik, mint ha gyári szériában készültek volna, hiánytalanul egyformák. Így biztosítva, hogy bárki, aki ezekhez hozzájuthat, azonos, kiváló minőséget kap, és olyan modellhez jut, amelyet a nemzetközi modellpiac is keres, és amelynek értéke az idő múlásával csak emelkedik.
     

Üzlethelyiségünk ugyan kicsi, de igyekszünk benne a legnagyobb kínálatot biztosítani. Azért, hogy ez a lehető legnagyobb legyen,  gyakorlattá tettük a megrendeléses vásárlás lehetőségét. Így szinte minden kívánságát teljesíthetjük vásárlóinknak. Mindezt csak segíti a DPD-vel kötött szerződés és a rajtuk keresztül történő futár útján küldött csomagértékesítésünk is.

Örülünk, hogy meglátogatta honlapunkat, reméljük, hogy személyesen  vagy elektronikus úton az Ön modellboltja is lehetünk.

Az utolsó módosítás:   2008. Október 27. 15:322003-2008 Copyright © MODELL KIT 1001 Kft.