A honlapunkon az árukatalógusban szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak. Ezen sajnos változtatni nem tudunk. A honlap többi rovata megfelelően működik. Levelet csak az info@modellkit.hu címen tudunk fogadni. A honlap - árukatalógusból történő megrendelés és az üzenet - rovatát kérjük ne használja, azt mi nem látjuk. Valós információt a fő oldal Hirek - Árubeérkezések rovatban találnak. Megértésüket köszönjük !
Áruválasztékunk
Ajánlatunkból
 Scania R HL függönyponyvás teherautó pótkocsival, Chantré, világítással és vezető figurával
 M577 tip. lánctalpas páncélozott parancsnoki jármű
 Boeing 757-200 repülőgép, US Airways
 Sövény, vágott, 10cm/2db
 Hangdekóder 3.5 verzió, ÖBB 1016,1116/BR182 sor. (Taurus) villamosmozdonyokhoz
 M7 B1 Priest tip. lánctalpas önjáró tüzérségi löveg
 Mercedes Benz L311, Moritz reklámfelirattal
 Opel Blitz Maultier féllánctalpas platós katonai teherautó
 NS Serie 2400 sorozatú dízelmozdony
 DB 4-részes négytengelyes önürítős tehervagon-készlet, I.rész
Keresés
Rendelés végösszege
 A kosár jelenleg üres - nincs rendelendő termék
Bejelentkezés
Felhasználó név
Jelszó
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
A katalógus utolsó módosítása:
2017. Július 01. 13:23
Termékek online:  11314
Verzió: 2.2.0c
Oldalaink megtekintésére az alábbi böngészőket javasoljuk. A képekre kattintva a termékek letölthetők.
Mozilla Firefox
 
Segítség

Regisztráció:
A MODELL KIT 1001 Kft. online rendelési rendszerében regisztrált felhasználók vásárolhatnak. A regisztráció ingyenes, a regisztrációval Ön elfogadja a MODELL KIT 1001 Kft. rendelési feltételeit és adatkezelési szabályzatát. A regisztráció során bizonyos adatok megadása kötelező, a kötelező adatmezőket a rendszer külön csillaggal (*) jelzi . A kötelezően megadandó adatok hiányában a regisztráció nem végezhető el, a sikeres regisztrációt követően a regisztráció során megadott e-mail címén tájékoztatjuk a regisztráció sikerességéről. Ha Ön regisztrált vásárlóvá válik, vásárláskor nem kell személyes adatait újra megadni, azt a rendszer automatikusan kitölti, ezáltal a rendelés gyorsabbá válik. A regisztrációs adatok módosítására belépés után van lehetőség az Adatok módosítása linkre kattintva, itt valamennyi adatát módosíthatja, ha azokban változás állna be.

Belépés:
A regisztráció során megadhatja felhasználói nevét, és jelszavát, amelyet a Bejelentkezésnél megadva tud bejelentkezni a rendszerbe.

Elfelejtett jelszó:
Ha elfelejtette jelszavát, a Jelszó emlékeztető linkre kattintva megadhatja e-mail címét vagy azonosítóját és a rendszerben regisztrált e-mail címre elküldjük felhasználói nevét és jelszavát.

Kilépés:
Ha Ön regisztrált felhasználóként lépett a be a rendszerbe, kérjük minden belépés után, amikor befejezte a rendszer használatát saját biztonsága érdekében lépjen ki a Kijelentkezés linkre kattintva.
Ebben az esetben illetéktelen személyek nem tudnak hozzáférni az Ön adataihoz (pl. úgy, hogy egy másik személy használja az Ön számítógépét).

Hírlevél:
Az aktuális akciónkról, híreinkről igyekszünk rendszeresen tájékoztatni vásárlóinkat rendszeres hirlevel formájában. Ingyenes hirlevelünkre HTML vagy egyszerű szöveg formájában iratkozhat fel a főoldalon a Hírlevél menüpontot választva.

Rendelhetőség:
Az alábbi táblázat a rendszerben használt, rendeléssel kapcsolatos jelöléseket tartalmazza:

A modell jelenleg is kapható, rövid határidővel szállítható
A modell gyártásban van, honlapunkon keresztül megrendelhető, beérkezés a gyári szállítás függvényében


A modell még kapható, de már az utolsó darabok vannak az üzletben, későbbi rendelése már nem lehetséges
A modell elfogyott és már nem is rendelhető

A modellről egyenlőre nincs bővebb információnk, átmenetileg kifogyott


A modell még nem kapható, de előrendelést már elfogadunk ráA rendszerről:
A MODELL KIT 1001 Kft. online rendszere PHP, MySQL technológiát használ, valamint több helyen tartalmaz Javascript programrészeket. A rendszer megfelelő működéséhez szükséges a Javascript kódok engedélyezése, alapértelmezésben minden böngészőprogram engedélyezi a Javascript kódok futtatását.


A honlapunkon található dokumentációban szereplő valamennyi információ előzetes értesítés nélkül változhat. A MODELL KIT 1001 Kft. nem vállal felelősséget az itt található esetleges technikai vagy szerkesztési hibákért és mulasztásokért.


Az utolsó módosítás:   2011. Augusztus 28. 21:392003-2008 Copyright © MODELL KIT 1001 Kft.